Slovenský zväz kuchárov a cukrárov usporiadal v dňoch 28. 1. – 31.1.2016 už 17. ročník súťažnej výstavy “POÉZIA V GASTRONÓMII“ a 8. ročník súťaže „DANUBIUS CUP – varenie na živo“.
Uvedené súťaže sú najprestížnejšími súťažami pre juniorských i seniorských gastronomických odborníkov v Slovenskej republike s dlhoročnou tradíciou. Súťažiacich hodnotili komisie zložené z vyškolených certifikovaných hodnotiacich komisárov podľa regulí WACS – Svetová organizácia kuchárskych združení, čo zaručuje vysokú objektivitu hodnotenia.
Celkovo sa súťaží zúčastnilo 56 súťažiacich v odbore kuchár, cukrár a carving.
Z toho v odbore kuchár junior 27 súťažiacich, v odbore cukrár junior 17 súťažiacich, v odbore cukrár senior 6 súťažiaci a v odbore Carving 6 súťažiacich.
Výsledky v pílohe na stiahnutie: Výsledky súťaží Danubius Gastro Cup 2015 Poźia v Gastronómii
[fancygallery id=“6″ album=“20″]