V priestoroch Reštaurácie SEMAFOŔ Strednej odbornej školy na Mojmírovej ul. 29 v Piešťanoch, sa 27. novembra 2024 stretlo 14 súťažných tímov cukrárov juniorov z odborných škôl orientovaných na gastronómiu a potraviny. Ich zručnosti posudzovala certifikovaná štvorčlenná odborná hodnotiaca komisia, zložená z renomovaných hodnotiteľov odboru CUKRÁR, ktorí posudzovali súťažné výkony tímov podľa smerníc WORLDCHEFS.
Komisia pozorne sledovala prácu tímov, ale aj vzhľad, servírovanie a najmä chuť pripravených súťažných dezertov.
Výsledky ich hodnotenia sú uvedené vo „Výsledkovej listine“. Šesť tímov s najvyšším bodovým ohodnotením postúpilo do finálového kola súťaže, ktoré sa bude konať 31.januára 2025 v Bratislave, v rámci Medzinárodného veľtrhu gastronómie DANUBIUS GASTRO 2025.
Úspešným finalistom srdečne blahoželáme.
Príloha na stiahnutie: Výsledková listina