Súťaž je učená pre cukrárov juniorov aj seniorov.
Termín konania súťaže: 22.3.2018
Miesto konania: Hotelová akadémia Čs. brigády 1804 Liptovský Mikuláš 03101
Záväzné prihlášky môžete zasielať poštou, e-mailom, alebo sa prihlásiť telefonicky do 16. 3. 2018.
Súťažné kategórie: cukrár senior CS , junior CJ
C/1–3 individuálne tanierové dezerty 1 osobu pripravené ako teplé alebo studené (1 dodatočný tanier pre porotu na ochutnanie)
C/2 – 1 misa pre 5 osôb – 4druhy so sladkým pečivom, čokoládové, petit fours alebo friandises (6-14g/ ks) – po 1ks z každého druhu na degustáciu
alebo 1 misa pre 5 osôb – 4 druhy rautových dezertov ( 15 – 20g/ks ) – po 1 ks z každého druhu na degustáciu
C/3 – cukrárska artistika – karamel, čokoláda, marcipán, perník, cukor, 1 výstavný kus ( min.výška 30cm a viac )
C/4 – 1slávnostná torta s voľným výberom témy ( veľkosť 3kg max 5kg ) s porciou určenou k degustáciu a k nahliadnutiu, torta musí byť zdobená ručne a celá z jedlého materiálu
Na stiahnutie:
Propozície TOP CUKRÁR 2018
Podmienky súťaže TOP CUKRÁR 2018
Prihláška TOP CUKRÁR 2018