Tatranský klub a SZKC vyhlasuje súťaž Tatranský Kuchár 2019 na deň 3.5. 2019 a XXVIII. JARNÚ GASTRONOMICKÚ VÝSTAVU JEDÁL A CUKRÁRENSKÝCH VÝROBKOV.
INFORMÁCIE
- 7.00 h Štart prvých súťažiacich finálového kola Tatranský Kuchár 2019
- 10.00 h Slávnostné otvorenie výstavy
- 10.30 – 14.30 h Sprievodné akcie
- 16.00 – 18.00 h Odovzdávanie cien a diplomov
Súťaž je vyhlásená v troch kategóriách:
- I. kategória: Kuchár Senior – Profesionálni kuchári z hotelových a reštauračných zariadení
- II. kategória: Kuchár Junior – Žiaci stredných, hotelových a učňovských odborných škôl
- III. kategória: Cukrár Junior – Žiaci stredných, hotelových a učňovských odborných škôl
Každý súťažiaci obdrží jeden vstup zdarma pre doprovod.
Príloha na stiahnutie: Tatransky Kuchar 2019 Propozicie prihlaska