Tatranský klub Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov usporiadal 09.05.2018 už 27 . ročník Jarnej Gastronomickej výstavy studených jedál a cukrárenských výrobkov a súťaže vo varení na živo „Tatranský kuchár 2018“.
Súťaž sa konala v priestoroch Slalom Restaurant Štrbské Pleso a zúčastnilo sa jej spolu 32 súťažiacich, z toho 21 juniorov a 11 seniorov z odborov kuchár a cukrár.
Návštevníci akcie sa mohli zoznámiť aj s produkciou , surovinami a výrobkami partnerských organizácií, ktorým aj touto cestou srdečne ďakujeme za pomoc a podporu pri organizovaní súťaže.
Súťažné výrobky posudzovali odborné poroty v zložení:
Varenie na živo:
- Vojtech Artz – prezident SZKC – Predseda komisie
- Róbert Sklenář – šéfkuchár, Česká republika,
- Vladimír Lokšík – viceprezident SZKC
- Ivan Kopčák – predseda Prešovského klubu SZKC
- Miloš Červenka – podpredseda Tatranského klubu SZKC
Studená kuchyňa:
- Dušan Bidlen , tajomník Tatranského klubu SZKC – Predseda komisie
- Lukas Guzman , šéfkuchár METRO Cash & Carry Slovensko
- Karol Sklenár , Predseda Tatranského klubu SZKC
Cukrárenské výrobky:
- Michal Baniar – člen Národného tímu kuchárov a cukrárov SZKC- predseda komisie
- Jindřich Novotný – člen Tatranského klubu SZKC
- Lukas Guzman – šéfkuchár METRO Cash & Carry Slovensko
Súťažiacim ďakujeme za účasť, víťazom srdečne blahoželáme!
Príloha na stiahnutie: Vysledková listina Tatranský kuchár 2018