Tatranský kuchár 2018

Tatranský kuchár 2018

Tatranský klub a SZKC vyhlasuje súťaž Tatranský Kuchár 2018 9.5. 2018 XXVII. JARNÚ GASTRONOMICKÚ VÝSTAVU JEDÁL A CUKRÁRENSKÝCH VÝROBKOV.

INFORMÁCIE
• 7.00 h​Štart prvých súťažiacich finálového kola Tatranský Kuchár 2018,
• 7.00 – 9.30 h​Prezentácia, uloženie mís a exponátov, k jednému vystavovanému exponátu je prístup povolený dvom osobám,
• 10.00 h​Slávnostné otvorenie výstavy,
• 10.30 – 14.30 h ​Sprievodné akcie,
• 16.00 – 18.00 h​Odovzdávanie cien a diplomov
• ​Ukončenie výstavy.

Odporúčaná možnosť ubytovania v okolí:
• Hotel FIS ***
• Hotel Toliar ***
• Hotel Crocus ****
• Hotel Panorama****

Súťaž je vyhlásená v dvoch kategóriách:
I. kategória:​Senior – Profesionálni kuchári z hotelových a reštauračných zariadení
II. kategória:​Junior – Žiaci stredných, hotelových a učňovských odborných škôl

K vystavovanému exponátu – obdržia súťažiaci dve voľné vstupenky na výstavu.

Na stiahnutie:
Tatranský kuchár 2018 – Propozície a prihláška

Slovenčina Slovenčina English English