Tatranský klub Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov v spolupráci s Mestom Vysoké Tatry a Atrium hotelom *** Nový Smokovec vyhlasujú XXV. Jarnú gastronomickú výstavu jedál, slávnostných tabúľ, cukrárenských výrobkov a súťaž TATRANSKÝ KUCHÁR 2016, ktorá sa bude konať 19. mája 2016 v priestoroch ATRIUM *** Hotela Nový Smokovec, VysokéTatry.
Súťaž je vyhlásená pre teplú kuchyňu – varenie na živo, studenú kuchyňu – súťažný výstavný stôl a Torty, zákusky a reštauračné dezerty – výstavný stôl. Súťažiť sa bude v kategóriách Kuchár junior, Kuchár senior, Kuchár pre školské zariadenia a vývarovne a v kategórii Cukrár.
Podrobné informácie sú uvedené v prílohe na stiahnutie: Pozvánka, propozície a prihláška