Oceňovanie najlepších manažérov, kuchárov, reštaurácií pokračovalo aj v tomto roku. Nás veľmi teší, že prezident Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov Branislav Križan sa na pódiu objavil dokonca niekoľko krát za večer. Na základe odporúčaní odborných hodnotiteľov sprievodca Gurmán na Slovensku udelil reštaurácii Matyšák, kde je pán Križan šéfkuchárom ocenenie GURMÁN GOLD reštaurácia – jedna vidlička, ktoré pán Križan prevzal z rúk michelinovského kuchára Fernando ARELLANA zo Španielska.
V rámci hodnotenia v kategórii „ Hotelová reštaurácia roka 2015“ najlepšie uspela reštaurácia Hotela Matyšák v Bratislave. Toto ocenenie prevzal šéfkuchár reštaurácie pán Branislav Križan spolu s riaditeľom hotela Matyšák pánom Miloslavom Dvořákom.
Jedno slovenské príslovie hovorí „ do tretice všetko dobré“. Na odovzdávaní ocenení „GURMAN AWARD 2015 “ ho naplnilo Vinárstvo MATYŠÁK, ktoré na základe nominácie Zväzu výrobcov hrozna a vína na Slovensku prevzalo prestížne ocenenie „VINÁRSTVO ROKA 2015“, ktoré spoločne prevzali pán M. Dvořák a pán B. Križan.
Prezidentovi Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, kolektívu Vínnej reštaurácie hotela Matyšák Bratislava, ktorá je povestná svojou kvalitnou a chutnou kuchyňou, ako aj kolektívom Hotela Matyšák Bratislava a Vinárstva Matyšák srdečne blahoželáme a tešíme sa z ich veľkého úspechu.