Bidvest Slovakia s.r.o a Prešovský klub kuchárov a cukrárov SZKC Vás pozývajú na seminár na tému KONFITOVANÉ a SOUS VIDE produkty, ktorý sa bude konať 7. apríla 2016 od 9,00 – 14,00 hod. v priestoroch SSOŠ Pod Kalváriou 36 Prešov.
Seminár je určený pre šéfkuchárov hotelových a reštauračných zariadení, majstrov odbornej výchovy učiteľov odborných škôl. Jednodňový seminár bude zameraný na prípravu reštauračného konfitu a sous vide.
Súčasťou budú ukážky so školiacim lektorom, šéfkuchárom Marekom Madzikom zo spoločnosti Bidvest. Ďalšími školiteľmi budú známi šéfkuchári Marek Gajdoš, Peter Krištof a Milan Poloha, ktorí reprezentovali Slovensko na Svetovom kulinárskom pohári EXPOGAST Luxemburg a Olympiáde kuchárov a cukrárov v Erfurte.