Diváci poznajú reláciu Klub na trojke ako inšpiratívny magazín plný rád, a príbehov. Moderátori relácie Katarína Brychtová a Macek Hanáček pozvali do vysielania 1. apríla 2021 naozaj silnú a zaujímavú zostavu, ktorú tvorili známy očný chirurg MUDr. Pavol Veselý,“mufuzákov“ Stana Galisa a Alana Mikušeka, fotografa a odborníka na dravce Jozefa Chavku a popredného slovenského šéfkuchára ,prezidenta Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov a zároveň šéfkuchára spoločnosti METRO Vojta Artza. Ten divákom predviedol prípravu tradičných jedál netradičným spôsobom.
Recepty zo svojej molekulárnej gastronómie predviedol naozaj bravúrne. Bola to naozajstná pastva pre oči. Keďže prvý apríl tohto roku pripadol rovno na veľkonočný „ zelený štvrtok „ reč sa točila aj o jedlách súvisiacich s veľkonočnými tradíciami. Jeho účasť v relácii bola prezentáciou zručnosti a schopností slovenských gastronomických odborníkov , ktorí nevzdávajú svoj boj aj v ťažkých covidových časoch .