V súvislosti so 4. fázou uvolnovania opatrení súvisiacich s ochorením COVID – 19 prinášame súbor odporúčaní spoločnosti METRO Cash& Carry SR, ktoré by mali pomôcť nastaviť hygienické pravidla a uľahčiť znovu otváranie prevádzok.
TS_METRO a SZKC praktické rady pre gastro podniky (2) (2)- 27. mája 2020
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Režim vstupu osôb do priestorov prevádzok a priestorov zamestnávateľov platný od 19. apríla 2021
Upozorňujeme, že od 19. do 28. apríla 2021 bol upravený aj režim vstupu pre hosti…
-
Vzdelávací program pre somelierov, obchodníkov s vínom a milovníkov vína
Asociácia somelierov Slovenskej republiky, čln ASU - Association de la Somellerie Internationale, Vám ponúka vzdelávací…
-
Šéfkuchár Vojto Artz: Neznášam odfláknuté či pokazené jedlo, všetko kvalitné potrebuje svoj čas
Dnes viac ako kedykoľvek predtým záleží na kvalite. A to aj kvalite služieb, vrátane gastronómie.…
-
Podpora vyhlásenia Zväzu cestovného ruchu SR
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov podporuje Vyhlásenie Zväzu cestovného ruchu SR, aby vláda prijala okamžité opatrenia…
-
V Bratislave sa pripravuje konferencia zameraná na novinky a trendy na trhu s rastlinnými potravinami
Podľa magazínu The Economist Najväčším trendom roku 2019 je rastlinné stravovanie, ktoré naďalej naberá na obrátkach.…
-
METRO KUCHÁRSKY PÄŤBOJ súťaž zručností kuchárov juniorov
Posledné dva roky neboli pre nikoho z nás jednoduché. Pandémia COVID 19 sa negatívne prejavila…
-
TOP CUKRÁR 2014
Klub cukrárov Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov vyhlasuje 3. ročník súťaže TOP „CUKRÁR 2014“. Súťaže…
-
METRO a kuchári podpísali memorandum o neplytvaní potravinami „Nie je nám jedno čo tu po nás zostane“
Vážení kolegovia, v Bratislave sa 13.12.2018 konala veľmi vážna a zároveň slávnostná udalosť. METRO a SZKC ukázali, že…
-
Prakovský piroh 2017
Tatranský klub Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov a Obec Prakovce usporiadajú 03.06.2017 II. ROČNÍK SÚŤAŽE…