- 22. mája 2018
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Ďalší ročník stretnutia gastronómov v Banskej Bystrici – GASTRO SHOW 2018 opäť úspešný
Spoločnosť AZ GASTRO s. .r o Banská Bystrica, člen Banskobystrického klubu SZKC v spolupráci so Slovenským…
-
Ocenenie za celoživotné dielo
Prestížne ocenenie“ GURMAN AWARD GRAND PRIX 2014 – cena za celoživotné dielo“ si z rúk…
-
Pozornosť je sústredená na ozdravenie výživy detí a mládeže
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov, pod osobnou záštitou ministra Prof. Ing. Petra Plavčana, CSc, zorganizoval na…
-
Výrobky z kozieho a ovčieho mlieka sú bezpečné
Dnes sme z Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR dostali správu týkajúcu sa ovčieho a…
-
FOOD FESTIVAL 2018 – Kuchári opäť otvorili srdce deťom s poškodeným zdravím
Koniec mája bratislavskom hrade opäť patril kuchárom a gurmánom . Už po ôsmy krát sa…
-
Prakovský piroh 2017
Tatranský klub Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov a Obec Prakovce usporiadajú 03.06.2017 II. ROČNÍK SÚŤAŽE…
-
Žilinská gastronomická jeseň 2019
Žilinský klub kuchárov a cukrárov SZKC v spolupráci s Hotelovou akadémiou v Žiline usporadúvajú VIII.…
-
Čas na grilovanie
Viac info: https://www.metro.sk/grilovanie
-
Slávnostné podpísanie zmluvy o partnerstve a spolupráci
V bratislavskom Hoteli MATYŠÁK*** sa 29. novembra 2016 uskutočnilo slávnostné podpísanie zmluvy o spolupráci a partnerstve medzi Slovenským…