Pozývame Vás na veľmi zaujímavú a obsahom aktuálnu slávnostnú akciu spojenú s krstom knihy „Do poslednej omrvinky“, ktorej autormi sú Vojto Artz, prezident SZKC a Lucia Grigová. Témou bude zero waste v gastronómii a domácnosti.
Uskutoční sa 12. decembra 2018 o 17:00 hodine v Galérii Umelka , Dostojevského rad 2, v Bratislave.
Program sa bude skladať z niekoľkých častí :
- Začne diskusiou, na ktorej bude šéfkuchár METRO Vojto Artz, foodblogerka Lucia Grigová a zástupcovia rôznych neziskových organizácií hovoriť o minimalizácii odpadu a jej dôležitosti.
- Potom prebehne slávnostný podpis memoranda o napĺňaní princípov maximálnej využiteľnosti potravín.
- Na evente sa zároveň uskutoční krst prvej kuchárskej knihy na Slovensku, ktorá sa riadi princípmi zero waste. Autormi knihy „Do poslednej omrvinky“sú Vojto Artz a Lucia Grigová, s ktorými sa budete môcť osobne porozprávať. Partnerom podujatia je o.z. Cultura.
Budeme radi, ak si nájdete čas a na podujatie prídete. Prosíme, aby ste účasť potvrdili na julia.kralova@amic.sk do 7. decembra 2018.