Vážení priatelia,
blíži sa termín konania 22. ročníka Medzinárodného veľtrhu gastronómie „DANUBIUS GASTRO 2015“, ktorý sa bude konať v dňoch 29. januára – 1. februára 2015.
Pozývame Vás do expozície Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, ktorú nájdete v spoločnosti nášho generálneho partnera – ZELENINÁRI s.r.o Bratislva v HALE BO na 1. poschodí Veľtržného a kongresového centra INCHEBA Bratislava, vchod z Einsteinovej ul.
Aj tento rok opäť pod záštitou pánov Miroslava Kubeca – WACS Continental Directora Central Europe a Branislava Križana, prezidenta SZKC pripravujeme súťaže kuchárov,cukrárov, a carvingistov.
Okrem 16. ročník súťažnej výstavy „Poézia v gastronómii 2015“, kde súťažiaci zabojujú o umiestnenie v odboroch:
– kuchár senior
– kuchár junior
– cukrár senior
– cukrár junior
– cukrárska artistika – senior
– cukrárska artistika – junior
– CARVING
Pripravujeme aj 7. ročník „Danubius Gastro Cup 2015“ – súťaž na živo, kde si kuchári a cukrári zmerajú sily v nasledovných kategóriách a termínoch:
29. januára 2015 od 09,00 – 16,00 hodiny – kuchári juniori
30. januára 2015 od 09,00 – 13,00 hodiny – kuchári juniori
30. januára 2015 od 13,00 – 16,00 hodiny – cukrári juniori a seniori
31. januára 2015 od 09,00 – 16,00 hodiny – kuchári seniori
Všetky informácie ohľadom súťaží nájdete tu: DANUBIUS GASTRO 2015
[symple_box color=“yellow“ text_align=“left“ width=“100%“ float=“none“]V nedeľu 1.2.2015 bude prebiehať diskusia s členmi Slovenského národného tímu kuchárov a cukrárov, ktorí úspešne reprezentovali slovenskú gastronómiu na svetovom kulinárskom pohári „CULINARY WOLD CUP EXPOGAST 2014“ V Luxembursku.[/symple_box]
Spolu so spoločnosťou ZELENINÁRI s .r. o sa tešíme sa na Vašu návštevu v HALE BO.