Zakladateľ Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, pán Ondrej Antovszký, bol 27. januára 2021 o 13,00 hodine na večný odpočinok uložený do rodinného hrobu v Tekovských Lužanoch.
Žiaľ, nemohli sme prísť rozlúčiť sa s ním a dať mu posledné zbohom osobne, tak ako by sme chceli a ako aby sa to aj z úcty voči zakladateľovi Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov patrilo.
Opatrenia , ktoré sprevádzajú pandémíu COVID-19 nám to nedovolili. Uctili sme si jeho pamiatku tichou spomienkou a smútočnými sviecami, zapálenými jeho kolegami , ktoré horeli v čase pohrebu po celom Slovensku. Účasť na zármutku sme rodine mohli prejaviť len kondolenciami a smútočnými vencami. V našich mysliach pán Ondrej Antovszký však zostane navždy. Nikdy nezabudneme čo pre nás urobil, nikdy nezabudneme na jeho pomoc a podporu.
ČESŤ JEHO PAMIATKE
Osobnosť pána Ondreja Antovského si osobnou kondolenciou uctili aj prezidentka Slovenskej republiky pani Zuzana Čaputová a prezident Asociácie kuchárov a cukrárov Českej republiky pán Miroslav Kubec, čo si nesmierne vážime.
Ďakujeme aj všetkým Vám, ktorí ste vyjadrili svoju účasť rodine aj nám, prostredníctvom facebooku SZKC.
Kondolencia CaputovaKondolencia Artz
Kondolencia Duzekova
kond