Dávame do pozornosti 3. ročník úspešného odborného HoReCa sympózia, ktoré organizuje pán Radoslav Nackin, riaditeľ Gurmán Festivalov a vydávateľ „Gurmán na Slovensku“.
17.10.2016
Refinery Gallery, Bratislava, Vlčie hrdlo 2222
Sympózium je určené všetkým majiteľom, riaditeľom, F&B manažérom, šéfkuchárom, someliérom či cukrárom hotelov, reštaurácií a aj malých penziónov. Dodávateľov služieb, výrobcov, odborných učiteľov ale aj fanúšikov kulinárstva a novinárov z gastronómie. Každý si nájde v bohatom programe svoje témy a praktické ukážky ako správnou a nápaditou gastronómiou zaujať svojich hostí.
Na čo sa môžete tešiť v roku 2016 je uvedené v priloženej pozvánke.
Priloha na stiahnutie: Pozvánka
Na sympózium sa možno prihlásiť prostredníctvom web stránky:
www.gastronomyslovakia.sk
Andreas Dollerer
Restaurant Dollerer – Rakúsko, 18 bodov Gault-Millau
Kuchár roka 2010
Restaurant Dollerer – Rakúsko, 18 bodov Gault-Millau
Kuchár roka 2010
Gabriel Kocák
Reštaurácia Culinárium – Slovensko
2. miesto Gurmán
20 Best Chefs 2016
Reštaurácia Culinárium – Slovensko
2. miesto Gurmán
20 Best Chefs 2016
Igor Čehy
River Bank, Grand hotel River Park, Slovensko
1 Zlatá vidlička Gurmán na Slovensku
Kuchár roka 2007
River Bank, Grand hotel River Park, Slovensko
1 Zlatá vidlička Gurmán na Slovensku
Kuchár roka 2007
Erlantz Gorostiza
M.B. Restaurant ABAMA, Ritz hotel, Španielsko
2 michelin
M.B. Restaurant ABAMA, Ritz hotel, Španielsko
2 michelin
Mikael Svensson
Reštaurácia Kontrast, Oslo – Nórsko
1 michelin
Reštaurácia Kontrast, Oslo – Nórsko
1 michelin