- 9. júna 2022
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Kurz Čokoláda s Jožkou Zaukolcovou
KLUB CUKRÁROV ORGANIZUJE ODBORNÉ ŠKOLENIE POD NÁZVOM Čokoláda Odborné školenie je zamerané na spracovanie belgickej…
-
Prevádzkový režim pre hotely, penzióny a letné terasy
Úrad verejného zdravotníctva SR vydal opatrenie č. OLP/3795/2020, ktorým ustanovil podmienky pre poskytovanie stravovacích služieb…
-
Veľmi zaujímavá ponuka pre členov SZKC
Kurzy pre profesionálnych kuchárov pod vedením michelínových šéfkuchárov jediná svojho druhu na Slovensku! Vážený pán/pani…
-
Vyhlásenie postupovej celoslovenskej súťaže Skills Slovakia – Gastro Junior METRO CUP 2021 / 2022 – odbor kuchár junior
Ministerstvo školstva, vedy výskumu a športu SR vyhlási aj tento rok ďaľší ročník celoslovenskej postupovej…
-
Podrobný program 2. METRO Horeca sympózium 2017
Ako sme sľúbili, prinášame podrobný program oboch rokovacích dní 2. METRO HORECA sympózium 2017. Kulinársky…
-
Za Ondrejom Antovszkým
* 17. júla 1941 – 19. január 2021 Ako úder blesku zasiahla kuchársky svet…
-
Mačanka 2019
Prešovský klub Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov Vás pozýva dňa 5. júna 2019 od 15:00…
-
Výsledková listina Finálového kola celoštátnej súťaže SKILLS SLOVAKIA Gastro Junior METRO CUP 2018 / 2019 v odbore kuchár
Výsledková listina Finálového kola celoštátnej súťaže SKILLS SLOVAKIA Gastro Junior METRO CUP 2018 / 2019…
-
Tréning národného tímu kuchárov a cukrárov
V Košiciach sa stretnú najlepší kuchári krajiny! Vo štvrtok 28. mája sa v metropole východu stretnú členovia…