Staňte sa členom SZKC a využívajte zľavy na nákup zariadení a špeciálne ponuky. Zobraziť výhody →
Jazyk:

Aktuality

Kategórie
Archív

Číňanom chutil bôčik s kapustou

Predstaviť čínskemu publiku gastronomickú tvár našej krajiny sa snažili v týždni slovenskej kuchyne pod názvom Taste of Slovakia šéfkuchári Peter Kiss z bratislavského U.F.O. a Braňo Križan z hotela Matyšák (a prezident Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov. Organizoval ho Zastupiteľský úrad Slovenskej republiky v Pekingu v spolupráci s hotelom Swissôtel

Čítať ďalej →

Košický kuchár 2014

Košický klub SZKC, Spoločenský pavilón s.r.o. Košice, Hotelová akadémia Južná tr. Košice, SOŠ J. Bocatia Košice vyhlasujú súťaž Košický kuchár 2014 a I. JARNÚ GASTRONOMICKÚ VÝSTAVU JEDÁL A CUKRÁRENSKÝCH VÝROBKOV a výstavu slávnostných tabúľ [symple_box color=“yellow“ text_align=“center“ width=“100%“ float=“none“] Hlavní sponzori súťaže: Zeleninári s.r.o., Ryba s.r.o. Košice [/symple_box] Prezentácia firiem:

Čítať ďalej →

Veľkonočný pozdrav

Všetkým členom, partnerom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, priaznivcom gastronómie a všetkým návštevníkom našej web stránky prajeme Príjemné prežitie veľkonočných sviatkov plných pohody a spokojnosti. Branislav Križan ~ prezident SZKC Zuzana Dúžeková ~ generálna tajomníčka SZKC

Čítať ďalej →

Žilinský klub sa úspešne prezentoval v Hradci

Gastro Hradec Vitana Cup 2014 19. ročník národnej súťaže kuchárskeho a cukrárskeho umenia s medzinárodnou účasťou Žilinský zväz kuchárov a cukrárov ma dôvod na dvojitú oslavu. Jeho členom sa podaril husársky kúsok. Po druhom roku od jeho narodenia jeho členovia získali prvé medzinárodné ocenenie a to hneď dva krát. Nakoľko

Čítať ďalej →

Gastro Hradec Vitana Cup 2014

Gastro Hradec Vitana Cup 2014 19. ročník národnej súťaže kuchárskeho a cukrárskeho umení s medzinárodnou účasťou Dovoľte, aby som sa Vám predstavil, volám sa Peter Krištof. Pracujem ako kuchár a obchodný kulinársky poradca pre Unilever Slovensko a zároveň som podpredsedom Prešovského klubu kuchárov a cukrárov v Prešove. V roku 2006

Čítať ďalej →

Prví akreditovaní hodnotiaci komisári pre národné súťaže

SZKC má prvých akreditovaných hodnotiacich komisárov pre národné súťaže na Slovensku! S cieľom neustále zvyšovať štandard kuchárskeho umenia a profesionality na Slovensku a zabezpečiť previazanie súťažných hodnotiacich kritérií Svetovej organizácie Worldchefs – WACS a súťažných hodnotiacich kritérií podľa ktorých sa bude hodnotiť na domácich gastronomických súťažiach na Slovensku, zorganizoval Slovenský

Čítať ďalej →

Tatranský kuchár 2014 – zmena termínu

Oznamujeme Vám, že Výkonný výbor Tatranského klubu kuchárov a cukrárov rozhodol, že 24. ročník gastronomickej Výstavy a súťaž “Tatranský kuchár 2014“ pôvodne plánovaný na apríl 2014 sa bude konať na jeseň tohto roku s cieľom zachovania vysokej profesionality a úrovne tejto súťaže. Zároveň Vám oznamujem, že Košický klub sa rozhodol

Čítať ďalej →

TOP CUKRÁR 2014 – zmena termínu

Všetkým záujemcom o účasť na súťaži TOP CUKRÁR 2014 oznamujeme, že súťaž, pôvodne plánovaná akú súčasť zrušenej „Jarnej gastronomickej výstavy vo Vysokých Tatrách„ sa bude konať na jeseň 2014. Súťaž sa uskutoční v rámci „Žilinskej gastronomickej jesene 2014“. Presný dátum konania súťaže a prihlášku zverejníme v dostatočnom časovom predstihu. Za

Čítať ďalej →

Majstrovstvá sveta cukrárov

Medzinárodná organizácia cukrárov, zmrzlinárov a čokolatierov organizuje MAJSTROVSTVÁ SVETA. Medzinárodná asociácia cukrárov, zmrzlinárov a čokolatierov je združením, ktorého poslaním je profesionálne vzdelávať, organizovať podujatia a veľtrhy s cieľom podporiť rozvoj cukrárskeho odvetvia. Asociácia spolupracuje s odborníkmi z tejto oblasti z celého sveta. K najdôležitejším aktivitám tejto asociácie na medzinárodnej úrovni

Čítať ďalej →

24. Jarná gastronomická výstava – zmena termínu!!

[symple_box color=“red“ text_align=“left“ width=“100%“ float=“none“] Z ĽÚTOSŤOU VÁM OZNAMUJEM, ŽE 24.JARNÚ VÝSTAVU SME NÚTENÍ PRELOŽIŤ Z DÔVODU, ŽE HOTEL ROYAL PALACE NEČAKANE ZATVORILI. NOVÝ TERMÍN A MIESTO KONANIA DÁME VČAS VEDIEŤ, LEN ČO NÁJDEME VHODNÉ PRIESTORY. ZA POROZUMENIE ĎAKUJEM. S POZDRAVOM PETER JAROŠ predseda TK SZKC [/symple_box] Nový termín pre

Čítať ďalej →
Žiadne aktuality