Staňte sa členom SZKC a využívajte zľavy na nákup zariadení a špeciálne ponuky. Zobraziť výhody →
Jazyk:

Aktuality

Kategórie
Archív

DANUBIUS GASTRO 2015

Vážení priatelia, brány Výstavného a kongresového centra Incheba a. s. Bratislava sa po roku opäť otvoria, aby privítali vystavovateľov i návštevníkov už 22. ročníka Medzinárodného veľtrhu gastronómie DANUBIUS GASTRO 2015, ktorý sa bude konať v dňoch 29. januára 2015 – 1. februára 2015. Na tomto významnom veľtrhu SZKC opäť pripravuje

Čítať ďalej →

Smútočné oznámenie

Vážení kolegovia, členovia SZKC, so zármutkom oznamujeme, že v pondelok 8. decembra 2014 v Bratislave zomrel pán Juraj KUBIČKO. Venujte s nami tichú spomienku Vášmu kolegovi, zakladajúcemu členovi Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov a jeho dlhoročnému aktívnemu členovi. Pán Juraj Kubičko po vyučení pracoval v rôznych zariadeniach podniku Reštaurácie Bratislava,

Čítať ďalej →

TOP CUKRÁR 2014 – Výsledky

TOP cukrár 2014 – 3. Ročník, Hotel HolidayInn Žilina Súťažná kategória junior – počet súťažiacich 9 Zlatá medaila Monika Budayová , Katarína Trníková – Stredná odborná škola obchodu a služieb Púchov Kristína Fiačanová – Hotelová Akadémia, Liptovský Mikuláš Miroslava Ďurišová – SOŠ hotelových služieb a obchodu, Zvolen Kristína Ľuptáková –

Čítať ďalej →

Slovenský národný tím kuchárov a cukrárov

Tím kuchárov a cukrárov SZKC bude reprezentovať slovenskú kuchyňu na svetovej súťaži v Luxemburgu. Slovenský národný tím kuchárov a cukrárov má pred sebou dôležitý test svojej akcieschopnosti a vyzretosti – účasť na jednej z dvoch najprestížnejších svetových súťaži kuchárov a cukrárov na svetovej úrovni “CULINARY WORLD CUP 2014„ , ktorá

Čítať ďalej →

Žilinská gastronomická jeseň 2014

Žilinský klub Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov Vás pozýva na 3. ročník gastronomickej súťaže „Žilinská gastronomická jeseň“. [symple_box color=“yellow“ text_align=“center“ width=“100%“ float=“none“] Termín: 2. december 2014 Miesto konania: Hotel Holiday Inn, Žilina [/symple_box] Propozície a prihláška do súťaže sú uvedené v prílohe: Propoziicie gastronomicka jesen 2014

Čítať ďalej →

Špeciálna ponuka pre študentov od Berndorf Sandrik s.r.o

Spoločnosť Berndorf Sandrik s.r.o Žarnovica pripravila pre študentov gastronomických škôl, ktorí sú súčasne členmi Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, ŠPECIÁLNU PONUKU! Ide o SADY KUCHÁRSKÝCH NOŽOV, ktoré si môžu zakúpiť až so 41,5% – 49% zľavou. POZOR! Zľava platí od 15. októbra 2014 1. sada obsahuje 5 nožov a kuchársku

Čítať ďalej →

„Vianoce v Európe“ budú tento rok v Prešove

V dňoch 7. – 13. 12. 2014 sa v Prešove uskutoční veľkolepá akcia s názvom „Christmas in Europe – Vianoce v Európe“, ktorej hostiteľom bude Hotelová akadémia Prešov. Toto podujatie je jednou z aktivít Asociácie európskych škôl hotelierstva a turizmu (AEHT) združujúcej vyše 430 škôl zo 44 krajín, ktoré sa

Čítať ďalej →

Najkrajšia torta Slovenska 2014

Súťaž cukrárov „O najkrajšiu tortu Slovenska 2014“ pozná už svojich víťazov. Hodnotiaca komisia mala v pravom slova zmysle plné ruky práce. Príležitosť bola daná juniorom i seniorom, odborníkom i amatérskym cukrárom. A tí sa jej chopili. Do súťaže sa totiž prihlásilo rekordných 42 súťažiacich a výsledky ich práce boli veľmi

Čítať ďalej →

Medzinárodná konferencia o prevencii vo výžive

Nadváha a obezita ľudstva sa stávajú časovanými bombami nášho storočia. V súčasnosti je obezita jedným z najčastejších metabolických ochorení. Osobité postavenie v tejto problematike má obezita u detí a mládeže, pretože nie je len zdravotným problémom v tomto veku, ale predstavuje i zvýšené riziko pre obdobie dospelosti. Výskyt detskej obezity

Čítať ďalej →
Žiadne aktuality