Staňte sa členom SZKC a využívajte zľavy na nákup zariadení a špeciálne ponuky. Zobraziť výhody →
Jazyk:

Aktuality

Kategórie
Archív

ČOKOLÁDA II. odborný kurz pre pokročilých

Odborný kurz sa konal 14.2.2015 v priestoroch strednej odbornej školy obchodu a služieb v Púchove. Organizátorom bol Klub cukrárov SZKC v spolupráci firiem Zeus s.r.o. Bratislava, ktorí sú výhradnými zástupcami belgickej čokolády Callebaut a firmy F-fornax Dubnica nad Váhom internetový obchod s pomôckami a surovinami pre cukrárov. Obsahom kurzu bolo

Čítať ďalej →

Ponuka práce – Hotel SITNO ****

Hotel SITNO prijme do svojho tímu talentovaných a kreatívnych kolegov, ktorí sa snažia urobiť pre svojich hostí niečo naviac už len svojim ústretovým a príjemným správaním. Aby sme si do kolektívu prilákali tých najlepších kolegov, ako odmenu ponúkame celý rad výhod ako napríklad pravidelné školenia, možnosť kvalifikačného rastu, bezplatné zamestnanecké

Čítať ďalej →

ČOKOLÁDA I. odborný kurz pre začiatočníkov

V Púchove sa konal odborný kurz ČOKOLÁDA I. určený pre začiatočníkov. Klub cukrárov SZKC organizoval v priestoroch Strednej odbornej školy obchodu a služieb v Púchove odborný kurz pre začiatočníkov. Kurz sa konal 7. februára 2015 a bol veľmi úspešný. Témou bolo spracovanie belgickej čokolády značky CALLEBAUT. Každý absolvent mal možnosť

Čítať ďalej →

DANUBIUS GASTRO 2015 – Výsledky

Slovenský zväz kuchárov a cukrárov usporiadal v dňoch 29. 1. – 1.2.2015 už 16. ročník súťažnej výstavy “POÉZIA V GASTRONÓMII“ a 7. ročník súťaže „DANUBIUS CUP – varenie na živo“. Partnerom celej súťaže bola spoločnosť Incheba a.s. Bratislava. Partnermi súťaží boli spoločnosti ZEUS Bratislava s.r.o, ZEPTER International Live Longer Bratislava,

Čítať ďalej →

Banskobystrický GASTRO CUP 2015

Banskobystrický klub kuchárov a cukrárov SZKC vyhlasuje súťaž Banskobystrický GASTRO CUP 2015 a 1. ročník prezentačno-súťažnej výstavy kuchárov a cukrárov. [symple_box color=“yellow“ text_align=“left“ width=“100%“ float=“none“]Miesto konania: Hotel LUX Banská Bystrica Dátum konania: 28. marec 2015[/symple_box] Súťaž je určená pre jednotlivcov v odbore kuchár senior, kuchár junior, cukrár senior a cukrár

Čítať ďalej →

12. Reprezentačný ples kuchárov a cukrárov

PREŠOVSKÝ KLUB KUCHÁROV A CUKRÁROV Vás pozýva na 12. Reprezentačný ples kuchárov a cukrárov s kultúrnym programom, tombolou a jedlami, ktoré si pre Vás pripravili majstri kuchári. 7. február 2015 REŠTAURÁCIA MLADOSŤ, Pod kalváriou 36, Prešov Do tanca hrá SKUPINA JÁNA IVANA CENA 35,- € Rezervácia a predaj vstupeniek: Sekretariát

Čítať ďalej →

Pozvánka na DANUBIUS GASTRO 2015

Vážení priatelia, blíži sa termín konania 22. ročníka Medzinárodného veľtrhu gastronómie „DANUBIUS GASTRO 2015“, ktorý sa bude konať v dňoch 29. januára – 1. februára 2015. Pozývame Vás do expozície Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, ktorú nájdete v spoločnosti nášho generálneho partnera – ZELENINÁRI s.r.o Bratislva v HALE BO na

Čítať ďalej →

Nový partner SZKC

Vážení členovia, kolegovia, priatelia, veľmi sa tešíme, že Vám môžeme oznámiť, že od 1. januára 2015 sme začali spolupracovať s novým partnerom SZKC – spoločnosťou ZEDA s. r .o, Gajary. Pre našich členov to znamená aj ďalšiu veľmi zaujímavú výhodu: 20% zľavu na kuchárske oblečenie (rondóny, nohavice, zástery, doplnky, výšivka).

Čítať ďalej →

Veselé Vianoce a PF 2015

Vážení priatelia, blížia sa najkrajšie sviatky roka. Dovoľte, aby sme Vám zaželali radostné prežitie Vianočných sviatkov, pevné zdravie, veľa šťastia, pohody, pracovných aj osobných úspechov do nového roku 2015. Branislav Križan, prezident SZKC Slovenský zväz kuchárov a cukrárov

Čítať ďalej →
Žiadne aktuality