Staňte sa členom SZKC a využívajte zľavy na nákup zariadení a špeciálne ponuky. Zobraziť výhody →
Jazyk:

Aktuality

Kategórie
Archív

Vyhlásenie súťaže Memoriál Ondreja Antovszkého – 1. ročník

Slovenský zväz kuchárov a cukrárov v spolupráci s obcou Tekovské Lužany, Regionálnou rozvojovou agentúrou Levicko, SOŠ Levice, reštauráciou Drevaňa Tekovské Lužany a s časopisom GASTRO – revue gastronómie a CR vyhlasujú 1. ročník súťaže: JUNIOR AWARD – MEMORIÁL ONDREJA ANTOVSZKÉHO Tekovské Lužany v odbore kuchár, ktorou chceme vzdať úctu zakladateľovi

Čítať ďalej →

Košický kuchár 2025 a Jarná Gastronomická výstava jedál a cukrárenských výrobkov

SOŠ obchodu a služieb Jána Bocatia, Bocatiova 1, Košice a Košický klub Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, pod záštitou Ing. Rastislava Trnku, predsedu Košického samosprávneho kraja Vyhlasujú VIII. ročník medzinárodnej súťaže KOŠICKÝ KUCHÁR 2025, VIII. ročník JARNEJ GASTRONOMICKEJ VÝSTAVY JEDÁL A CUKRÁRENSKÝCH VÝROBKOV Súťaže sa budú konať 29. apríla 2025

Čítať ďalej →

Slovenský zväz kuchárov a cukrárov opäť akreditoval hodnotiacich komisárov v odbore kuchár pre roky 2025 – 2029

Slovenský zväz kuchárov cukrárov menoval hodnotiacich komisárov pre odbor kuchár , pretože uznáva, že každý z nich dosiahol určitý stupeň uznania, profesionality, rešpektu a dôvery svojich kolegov. Lektorom odborného kurzu bol Bc. Marek Svoboda, akreditovaný komisár Svetovej organizácie kuchárskych spolkov Worldchefs – WACS ,z Českej republiky, skúsený hodnotiteľ súťaží v odbore kuchár na svetovej úrovni.

Čítať ďalej →

Spoločnosť Robot Coupe ponúka akciu pre odberateľov zo Slovenskej republiky – Krájač CL50

Krájač zeleniny model CL50 od spoločnosti Robot Coupe je najpredávanejším produktom vôbec. Z celej rady takmer 10-tich rôznych modelov krájačov, vyniká svojou použiteľnosťou pre širokú škálu zákazníkov. Jedným z tých, ktorí skutočne ocenia jeho výkonnosť a veľkú ponuku príslušenstva sú školské jedálne a zariadenia na verejné stravovanie. Stroj CL50 je

Čítať ďalej →

Po prvý krát v histórii bude mať Slovensko svoje zastúpenie na svetovom finále elitnej kulinárskej súťaže Global Chefs Challenge

Počas troch dní od 16. do 18. februára 2025 v talianskom Rimini súťažili najtalentovanejší kuchári a cukrári z celej Európy na “ Európskom Grand Prix 2025 / Global Chefs Challenge“ – európske regionálne semifinále Podujatie sa konalo počas Medzinárodného veľtrhu „Beer&Food Attraction“ na výstavisku Rimini Expo Centre. Stretli sa tu najzručnejší európski kulinárski

Čítať ďalej →

Brány úspešného 31. ročníka Medzinárodného veľtrhu DANUBIUS GASTRO 2025 sa zavreli

Počas troch dní od 30. januára do 01. februára 2025 , bolo Výstavisko Incheba EXPO Bratislava , dejiskom stretnutia domácich a zahraničných gastronómov, potravinárov a spoločnosti zaoberajúcich sa kuchynskou technológiou. Medzinárodný veľtrh gastronómie Danubius Gastro je najvýznamnejší gastronomický veľtrh na Slovensku, ktorý sa vyprofiloval na rozhodujúce podujatie vo svojom segmente. Je

Čítať ďalej →

Výsledky celoslovenského finálového kola súťaže Skills Slovakia v odbore kuchár 2024/2025

Súťažné tímy mali za úlohu , podľa vlastných originálnych receptúr , pripraviť 3 rovnaké porcie teplého alebo studeného predjedla 3 rovnaké porcie moderného inovatívneho teplého pokrmu s 2 prílohami a omáčkou Povinnou surovinou bol Zubáč veľkoústy a vedľajšou surovinou bola Smotana Elle Wire z produkcie spoločnosti Savencia Fromage & Dairy Liptovský Mikuláš Všetko v časovom limite 150

Čítať ďalej →
Žiadne aktuality