Staňte sa členom SZKC a využívajte zľavy na nákup zariadení a špeciálne ponuky. Zobraziť výhody →
Jazyk:

Ako ďalej v Gastrobiznise po prvom roku pandémie

Situácia v gastro sektore na Slovensku je vážna. Reštaurácie sú už mesiace zatvorené a svoje služby môžu ponúkať iba na donášku či cez výdajné okienko. Podľa februárového prieskumu iniciatívy „Rozbaľte to“ chýbajú otvorené podniky 68 percentám Slovákov. Najčastejším dôvodom je, že ľuďom sa už cnie za špecialitami v reštauráciách a stretávali sa v nich s rodinou či priateľmi. V súčasnej situácii si jedlo z gastro podnikov objednáva 57 % opýtaných.


Diskusia sa bude venovať výsledkom prieskumu ako aj aktuálnej situácii v gastre. Hostia, ktorí dlhé roky pôsobia v reštauračnom odvetví, zhodnotia 12 mesiacov prežitých v pandémii. Hovoriť budú aj o očakávaniach či plánoch, ako by mali gastro podniky ďalej fungovať v tejto neľahkej dobe.

Streda 17. marca o 19:00 h

Bezplatná registrácia na podujatie: https://bit.ly/3rBSvkv (registrovaní účastníci môžu položiť otázku prostredníctvom chatu)

Live stream podujatia sa uskutoční aj na Facebook profiloch MattoniSlovenského zväzu kuchárov a cukrárov.

Diskutovať budú:
Radúz Dula – generálny riaditeľ sekcie cestovného ruchu ministerstva dopravy SR
Marek Harbuľák – generálny manažér Asociácie reštaurácií a hotelov SR
Oto Kóňa – gastro podnikateľ, spoluautor iniciatív Kompaspomoci.sk a Stále máme chuť
Vojto Artz – šéfkuchár, prezident Zväzu kuchárov a cukrárov SR
Martin Korbelič – šéfkuchár a ambasádor iniciatívy „Rozbaľte to“
Karol Ponesz – country manažér spoločnosti Mattoni 1873 Slovensko
Moderátor diskusie: Matej „SAJFA“ Cifra

Facebook
WhatsApp
Email
Print