Tatranský klub a SZKC vyhlasuje súťaž Tatranský Kuchár 2018 9.5. 2018 XXVII. JARNÚ GASTRONOMICKÚ VÝSTAVU JEDÁL A CUKRÁRENSKÝCH VÝROBKOV.
INFORMÁCIE
• 7.00 hŠtart prvých súťažiacich finálového kola Tatranský Kuchár 2018,
• 7.00 – 9.30 hPrezentácia, uloženie mís a exponátov, k jednému vystavovanému exponátu je prístup povolený dvom osobám,
• 10.00 hSlávnostné otvorenie výstavy,
• 10.30 – 14.30 h Sprievodné akcie,
• 16.00 – 18.00 hOdovzdávanie cien a diplomov
• Ukončenie výstavy.
Odporúčaná možnosť ubytovania v okolí:
• Hotel FIS ***
• Hotel Toliar ***
• Hotel Crocus ****
• Hotel Panorama****
Súťaž je vyhlásená v dvoch kategóriách:
I. kategória:Senior – Profesionálni kuchári z hotelových a reštauračných zariadení
II. kategória:Junior – Žiaci stredných, hotelových a učňovských odborných škôl
K vystavovanému exponátu – obdržia súťažiaci dve voľné vstupenky na výstavu.
Na stiahnutie:
Tatranský kuchár 2018 – Propozície a prihláška