Výsledková listina na stiahnutie: Žilinská gastronomická jeseň 2017 – výsledky
- 4. decembra 2017
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Podmienky fungovania služieb v zmysle vyhlášok ÚVZ SR
Nová vyhláška Úradu verejné zdravotníctva SR č. 186 a 187/2021 zo dňa stanovila podmienky fungovania a zabezpečovania…
-
Pozvánka na súťaž vo varení máčanky
Prešovský klub SZKC vás pozýva na 2. ročník súťaže vo varení máčanky pod názvom Chute…
-
Gastrosesktor upozorňuje na stále kritickejšiu situáciu a žiada štát o pomoc
Za významnej účasti médií sa 14. decembra 2020 uskutočnila plánovaná tlačová konferencia iniciatívy #PodporSvojPub a platformy…
-
Veľkonočný pozdrav
Všetkým členom, partnerom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, priaznivcom gastronómie a všetkým návštevníkom našej web…
-
Vianočné prianie
Vážení priatelia a priaznivci, nech sú pre vás Vianočné sviatky žiarivé a radostné. Nech všetky…
-
Gastro Academy – odborné kurzy
Odborné kurzy, s ktorými si môžete otvoriť vlastnú reštauráciu, cukráreň, či pekáreň. V poslednom období sme…
-
COVID-19, druhá vlna – Nové opatrenia pre hotely a reštaurácie
Úrad verejného zdravotníctva SR prijal ďalšie opatrenia platné od 15. októbra 2020. Všetky vydané opatrenia sú…
-
Výzva vláde SR na spoluprácu s Michelinom
Aj Slovensko si zaslúži byť na mape svetovej gastronómie. Jednou z ciest je zviditeľnenie sa…
-
Dajme srdce U Babičky
Aj napriek ťažkému obdobiu, ktoré gastronómii udelila covid pandémia, kuchári a gastronómovia nezabúdajú na to, že…