Košický klub SZKC, Košický samosprávny kraj, KOŠICE HOTEL, SOŠ J. Bocatia Košice vyhlasujú súťaž Košický kuchár 2017 a III. JARNÚ GASTRONOMICKÚ VÝSTAVU JEDÁL A CUKRÁRENSKÝCH VÝROBKOV na deň 26.04.2017.
Program výstavy a súťaže
8.00 – 9.00 hod. Prezentácia, uloženie mís a exponátov (k jednému vystavovanému exponátu je prístup povolený dvom osobám)
9.00 hod. Štart súťaže finálového kola Košický kuchár 2017
9.00 – 15.30 hod. Sprievodné akcie
11.00 hod. Slávnostné otvorenie výstavy a súťaže
16.00 hod. Odovzdávanie cien a diplomov
17.00 hod. Predpokladané ukončenie súťaže a výstavy
Súťaž je vyhlásená v troch kategóriách:
I. kategória: Kuchár senior – profesionálni kuchári z hotelových a reštauračných zariadení
II. kategória: Kuchár junior – žiaci stredných odborných škôl a mladí kuchári do 21 rokov
III. kategória: Kuchár pre školské zariadenia a vývarovne – profesionálni kuchári ŠJ, DM, ŠD a J, veľkých závodných vývarovní
Súťažné disciplíny:
A – Teplá kuchyňa – varenie naživo
B – Studená kuchyňa
C – Torty, zákusky a reštauračné dezerty
Propozície súťaže na stiahnutie: Košický kuchár 2017