Vážení priatelia,
srdečne Vás pozývame na 24. ročník Medzinárodného veľtrhu gastronómie DANUBIUS GASTRO 2017, ktorý sa bude konať v dňoch 26. – 29. januára 2017.
Aj tento rok Vás pozývame Vás do expozície Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, ktorú nájdete v HALE A0 na prízemí. Veľtržného a kongresového centra INCHEBA Bratislava, vchod z Einsteinovej ul.
Pod záštitou pánov Miroslava Kubeca – WACS Continental Directora Central Europe a Branislava Križana, prezidenta SZKC pripravujeme súťaže kuchárov, cukrárov, a carvingistov.
Okrem 18. ročníka súťažnej výstavy Poézia v gastronómii 2017, kde súťažiaci v dňoch 27. – 29.1.2017 zabojujú o umiestnenie v odboroch:
– kuchár senior
– kuchár junior
- cukrár junior
- cukrárska artistika – senior
– cukrárska artistika – junior
– CARVING
Pripravujeme aj 9. ročník Danubius Gastro Cup 2017 – súťaž vo varení a pečení na živo, kde si kuchári a cukrári zmerajú sily v nasledovných kategóriách a termínoch_
26 januára 2017 od 08,00 – 16,00 hodiny – kuchári juniori
27. januára 2017 od 09,00 – 14,00 hodiny – cukrári juniori a seniori
28 .januára 2017 od 09,00 – 15,00 hodiny – kuchári seniori
Okrem súťažiacich zo Slovenska účasť na týchto súťažiach potvrdili súťažiaci z Českej republiky, Rakúska a Írska.
Okrem podpory súťažiacich sa na mieste môžete zoznámiť aj s ponukou partnerov SZKC:
Spoločnosti ACCOM a DEBIC
Spoločnosti ROBOT COUPE so sídlom vo Francúzsku
Spoločnosti NESTLÉ Professional Slovensko
Spoločnosti ZEPTER MEDICAL
Spoločnosti LUNYS,
ktoré sa vám predstavia v sprievodnom programe v piatok a v nedeľu.
Okrem toho:
spoločnosť METRO Cash & Carry Slovensko nájdete vo vlastnej expozícii Hala D2
spoločnosti ACCOM a DEBIC nájdete vo vlastnej expozícii Hala D 107
spoločnosť ROBOT COUPE vo vlastnej expozícii Hala A1 104
spoločnosť GastroRex vo vlastnej expozícii Hala A0 64
V expozícii spoločnosti METRO Cash & Carry v Hale B2 organizujeme najprestížnejšiu súťaž pre kuchárov seniorov MAJSTER KUCHÁR SR 2016/2017.
Hlavným partnerom súťaže je generálny partner SZKC – spoločnosť METRO CASH & Cary.
Do finálového kola súťaže postúpilo 5 kuchárov seniorov:
Miroslav NÁDAŠSKÝ – Šéfkuchár Penzión Rosenthal Ružindol
Ondrej KUNC – Šéfkuchár Apartment Gieenfields, Ower, Hedaford, Co, Írsko
Tomáš TÁBORSKÝ – Šéfkuchár Chataeau Rúbaň
Peter BRACHO – Šéfkuchár Hotel****Liptovský dvor
Róbert TATAI – Šéfkuchár Villa Rosa, Dunajská Streda
ktorí o titul majstra kuchára zabojujú
29. januára 2017 od 8,00 – 16,00 hodiny.
Príďte podporiť svojho favorita! Pozývame Vás na návštevu do oboch expozícií. Tešíme sa na Vašu návštevu v HALE A0.
Viac info: http://www.incheba.sk/vystavy/danubius-gastro-11305.html?page_id=11305