Poznáme finalistov súťaže Majster kuchár 2016/2017

Poznáme finalistov súťaže Majster kuchár 2016/2017

Súťaž o titul najlepšieho kuchára Slovenskej republiky „MAJSTER KUCHÁR SR 2016/2017“ pokračuje svojim druhým ročníkom.

Finále sa uskutoční 29. januára 2017 vo Výstavnom a kongresovom centre Incheba Bratislava, Hala D2.

Súťažiaci musia v časovom limite 4 hodiny pripraviť trojchodové menu zo sezónnych surovín. Pri príprave menu musia byť použité prvky slovenskej kuchyne, to znamená moderne upravená klasická slovenská chuť a tradičná slovenská kuchyňa. V súťažnom menu musia byť použité nasledovné suroviny:

– QUALIVO – vysoká roštenka wet – aged
– ZUBÁČ

Hlavné suroviny dodá generálny partner SZKC spoločnosť Metro Cash&Carry Slovakia s.r.o. Ďalej finalisti musia použiť 3 suroviny zo spotrebného koša zimnej sezóny.

Z prihlásených účastníkov do korešpondenčného kola hodnotiaca komisia vybrala 5 finalistov, ktorí splnili kritéria zadania súťaže:

Miroslav NÁDAŠSKÝ
Šéfkuchár Penzión Rosenthal Ružindol

Ondrej KUNC
chef de partie, Ashford Castle ***** v country Mayo, Írsko

Tomáš TÁBORSKÝ
Šéfkuchár Château Rúbaň

Peter BRACHO
Šéfkuchár Hotel****Liptovský dvor

Róbert TATAI
Šéfkuchár Villa Rosa, Dunajská Streda

Generálnym partnerom súťaže je spoločnosť METRO Cash & Carry Slovakia s r o.

Partnermi súťaže sú: Bidvest Slovensko s. r. o, Nové mesto nad Váhom, Incheba a.s Bratislava, spoločnosť ZEPTER International, spoločnosť Sola Switzerland EU Nitra, spoločnosť ACCOM Slovakia s.r.o, Šamorín, Tescoma s. r. o Púchov.

Hlavným mediálnym partnerom je: GASTRO – revue gastronómie a cestovného ruchu.

Príďte podporiť svojho favorita!

Slovenčina Slovenčina English English