Tatranský kuchár 2016 – výsledky

Tatranský kuchár 2016 – výsledky

Tatranský klub Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov usporiadal 19.05.2016 Jubilejný 25-ty ročník súťaže v živom varení spojenom s výstavou cukrárenských výrobkov a výrobkov studenej kuchyne pod názvom Tatranský kuchár 2016. Spoluorganizátorom súťaže boli Mesto Vysoké Tatry, Hotel Átrium Nový Smokovec, SOŠ Horný Smokovec 26, Vysoké Tatry, Lunys Poprad a spoločnosť METRO

Súťaž bola vyhlásená v dvoch kategóriách: kuchár senior a kuchár junior. Súťažilo sa v disciplínach: Živé varenie, Torty a dezerty boli nesúťažné a Studená kuchyňa. V súťažnej disciplíne „Živé varenie“ súťažiaci boli povinní vo svojich receptúrach použiť ako povinnú surovinu jahňací chrbát a smrčkovec alebo jarné kuriatko s medvedím cesnakom. Téma pre torty a dezerty bola: Máj mesiac lásky.

Do súťaže v živom varení o titul Tatranský kuchár 2016 sa prihlásilo 38 súťažiacich z toho 35 postúpilo do finálneho kola. Dvaja súťažiaci nakoniec nenastúpili nakoľko im to nečakané okolnosti nedovolili. Takže samotnej súťaže sa zúčastnilo 33 súťažiacich. 15 súťažiacich v kategórii senior a 18 súťažiacich v kategórii junior.

Výsledky na stiahnutie: Tatranský kuchár 2016 – výsledky

1

2

3

4

5

Slovenčina Slovenčina English English