Členovia Bratislavského klubu SZKC Daniel Melicherík, Andrej Legerský a Adam James Hughes priniesli na svojich hrudiach na Slovensko zlaté medaily za účasť v gastronomickej súťaži III. International Culinary Cup Bjelovar v Chorvátsku. V Súťaži seniorských tímov súperili s kuchárskymi tímami z Rumunska, Chorvátska, Izraela, Slovinska a Južnej Kórey.
Súťažna úloha tímov spočívala vo vytvorení dvoch porcií trojchodového menu (suroviny podľa vlastného výberu) a odporúčaní vhodného druhu vína. Na splnenie úlohy bol vymedzený čas 2 hodiny.
Predjedlo:
Treska na vinnej pare obalená v póre ,na karfiolovom pyré so šalátom z pečenej papriky
Víno: Veltlínske zelené, Mrva Stanko
Hlavne jedlo:
Údene prepeličie prsia s petržlenovou penou, balotinka zo stehien plnená bylinkami so šafranovým pyré a zemiakovým fondantom ,so slaninovou penou a medovým demi glace.
Víno: Chardonnay Mavín
Dezert:
Karamelový butter scotch s čokoládovou penou, kávovým koláčom, ganazou z bielej čokolády a pralinkou z pekanových orechov
Víno: Tokaj 4 putňový Ostrožovič
Trio Melicherik, Legerský a Hughes veľmi úspešne na tejto medzinárodnej súťaži reprezentovali nielen HOTEL LOFT**** Bratislava, ale celú Slovenskú republiku. Úprimne blahoželáme a ďakujeme.