Staňte sa členom SZKC a využívajte zľavy na nákup zariadení a špeciálne ponuky. Zobraziť výhody →
Jazyk:

Kurz Čokoláda s Jožkou Zaukolcovou

KLUB CUKRÁROV ORGANIZUJE ODBORNÉ ŠKOLENIE POD NÁZVOM Čokoláda
Odborné školenie je zamerané na spracovanie belgickej čokolády značky „Callebaut“

Odborný garant: Mgr. Jozefína Zaukolcová – predseda klubu cukrárov SZKC, Majster odbornej výchovy

Kurz Čokoláda: 18. apríl 2015 (sobota)
http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/kurz-cokolada-s-jozkou-zaukolcovou/

Kurz Čokoláda – pokročilí: 25. apríl 2015 (sobota)
http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/kurz-cokolada-pokrocili-s-jozkou-zaukolcovou/

Miesto konania: Stredná odborná škola obchodu a služieb, ulica 1.Mája 1264, 02 01 Púchov

Viac informácii a náplň jednotlivých kurzov nájdete na stránke www.peceniehrou.sk

Facebook
WhatsApp
Email
Print