Klub cukrárov Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov vyhlasuje 3. ročník súťaže TOP „CUKRÁR 2014“. Súťaže sa môžu zúčastniť hotely, reštaurácie, školy a súkromné osoby. Súťažiť sa bude v kategórii junior aj senior.
Súťaž sa bude konať spolu so súťažou „Žilinská gastronomická jeseň 2014“, ktorú usporadúva Žilinský klub SZKC.
[symple_box color=“yellow“ text_align=“center“ width=“100%“ float=“none“]
Termín konania: 2. decembra 2014
Miesto konania: Hotel Holiday Inn, Žilina
Termín na zaslanie prihlášok: 18.11.2014[/symple_box]
[symple_googlemap title=“Hotel Holiday Inn, Žilina“ location=“Hotel Holiday Inn, Žilina“ zoom=“16″ height=200]
Propozície súťaže sú uvedené v prílohe na stiahnutie:
Top cukrár 2014 – propozicie a prihláška