Situácia v gastro sektore na Slovensku je stále vážna. Platforma #stalemamechut sa snaží pomôcť riešiť tento nepriaznivý stav a vyvíja viacero aktivít.
Jednou z nich je aj on line diskusia na tému aktuálnej situácie v slovenskom gastre, ktorú organizuje platforma, ktorej signatárom je aj Slovenský zväz kuchárov a cukrárov.
Z obsahu diskusie:
Čo sa udialo v gastro sektore za posledný rok?
Akú podporu ponúka štát
čo chce vláda spraviť so sektorom gastro služieb, aby
prežil a bol opäť konkurencieschopný?
Diskusiu môžete sledovať aj vy prostredníctvom facebookovej stránky SZKC.
Diskusia sa bude konať vo štvrtok 08. apríla 2021 od 14,00 hodiny a bude trvať 1,5 hodiny
Diskutovať budú zástupcovia viacerých dotknutých strán.
Úvodné slovo bude mať
Ivan Štefanec, MBA, PhD. – prezident SME
Europe a poslanec Európskeho parlamentu
Diskusiu bude moderovať:
Vladimír Machalík – riaditeľ Slovenského združenia výrobcov piva a sladu.
odkaz na FB event https://fb.me/e/22RK6SmH4