V súvislosti so 4. fázou uvolnovania opatrení súvisiacich s ochorením COVID – 19 prinášame súbor odporúčaní spoločnosti METRO Cash& Carry SR, ktoré by mali pomôcť nastaviť hygienické pravidla a uľahčiť znovu otváranie prevádzok.
TS_METRO a SZKC praktické rady pre gastro podniky (2) (2)- 27. mája 2020
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
ŠPICA GULÁŠ 2015
Tatranský klub kuchárov a cukrárov Slovenského zväzu kuchárov pozýva všetkých záujemcov, ktorí si chcú zmerať…
-
Za Ondrejom Antovszkým
* 17. júla 1941 – 19. január 2021 Ako úder blesku zasiahla kuchársky svet…
-
Valné zhromaždenie Bratislavského klubu
Všetkým členom Bratislavského klubu kuchárov a cukrárov oznamujeme, že v piatok 6. marca 2015 o…
-
Pozvánka na VII. ročník METRO MAJSTROVSTIEV vo filetovaní čerstvého lososa
Spoločnosť METRO Cash & Carry Slovensko v spolupráci so Slovenským zväzom kuchárov a cukrárov organizujú…
-
Ďalší úspešný ročník súťaže TOP CUKRÁR
Klub cukrárov SZKC v spolupráci s Hotelovou školou Liptovský Mikuláš organizoval už 6. ročník celoslovenskej…
-
Od 26.4. 2021 platia nové vyhlášky ÚVZ SR
Podmienky fungovania služieb v zmysle vyhlášok ÚVZ SR Od 26.4. 2021 platia nové vyhlášky ÚVZ SR, ktoré…
-
Majster palacinka 2014
Tatranský klub kuchárov a cukrárov pozýva všetkých kuchárov a cukrárov zmerať si sily na 5.…
-
Medzinárodná súťaž – Cukrárske slávnosti na Karmeli 2017
Integrovaná stredná odborní škola Mladá Boleslav, na Karmeli 206, v Českej republike, pozýva študentov stredných odborných…
-
SZKC sa zapojil do projektu: Odborné vzdelávanie a príprava pre trh práce
Štátny inštitút odborného vzdelávania (ŠIOV) odštartoval trojročný projekt na zlepšenie úrovne odborného vzdelávania na Slovensku…