V žilinskom hoteli SLOVAKIA sa 8. novembra 2019 konal už 8. ročník tejto súťaže. A bol to ročník opäť veľmi úspešný.
Sily a odborné zručnosti si do nej prišlo zmerať až 36 súťažiacich, ktorí súťažili v kategóriách.
- Teplá kuchyňa,
- studená kuchyňa cukrár a
- príprava domáceho chleba.
Naozaj sa bolo na čo pozerať. Účastníci aj návštevníci zažili pekné chvíle a mohli si odniesť mnoho inšpirácii.
Za podporu chceme veľmi pekne poďakovať partnerom a sponzorom.
- generálnemu partnerovi SZKC METRO Cash & Carry SR,
- spoločnosti Omes Žilina – všetko pre gastronómiu a práčovníctvo,
- spoločnostiam ACCOM a DEBIC
- spoločnosti Unilever
- spoločnosti Kotanyi
- spoločnosti Nestle Professional Slovakia ,
- spoločnosti Sodexo Slovakia – služby pre kvalitný život,
- spoločnosti Ryba Žilina – Treska,
- Hotelovej akadémii Žilina,
- Mestu Žilina,
- Spoločnosti Chef works,
- Moderátorovi súťaže Mariánovi Lechanovi,
Ešte raz ďakujeme a tešíme sa na budúci 9. ročník.
Hodnotiace komisie pracovali v zložení:
Teplá kuchyňa
Vojto Artz predseda,
Jozef Hromják,
Marián Pšak,
Adrián Čižmár,
Peter Frolo
Stage komisár Miro Gemzický
Studená kuchyňa
Jozef Hromják,
Milan Bušovský,
Ivan Vozár
Cukrár pekár
Mgr. Jozefína Zaukolcová,
Bc. Mária Tulcová,
Bc. Viera Sebínová
Ďakujeme za spoluprácu.
Príloha na stiahnutie: Zilinska gastronomicka jesen – Vysledky 2019