Staňte sa členom SZKC
a využívajte zľavy na nákup zariadení, špeciálne ponuky, akcie, prednášky, školenia, semiáre a iné.
Zobraziť všetky výhody →





















Aktuality

Slovenský zväz kuchárov a cukrárov opäť akreditoval hodnotiacich komisárov v odbore kuchár pre roky 2025 – 2029
Slovenský zväz kuchárov cukrárov menoval hodnotiacich komisárov pre odbor kuchár , pretože uznáva, že každý z nich dosiahol určitý stupeň uznania, profesionality, rešpektu a dôvery svojich kolegov. Lektorom odborného kurzu bol Bc. Marek Svoboda, akreditovaný komisár Svetovej organizácie kuchárskych spolkov Worldchefs – WACS

Spoločnosť Robot Coupe ponúka akciu pre odberateľov zo Slovenskej republiky – Krájač CL50
Krájač zeleniny model CL50 od spoločnosti Robot Coupe je najpredávanejším produktom vôbec. Z celej rady takmer 10-tich rôznych modelov krájačov, vyniká svojou použiteľnosťou pre širokú škálu zákazníkov. Jedným z tých, ktorí skutočne ocenia jeho výkonnosť a veľkú ponuku príslušenstva sú

Po prvý krát v histórii bude mať Slovensko svoje zastúpenie na svetovom finále elitnej kulinárskej súťaže Global Chefs Challenge
Počas troch dní od 16. do 18. februára 2025 v talianskom Rimini súťažili najtalentovanejší kuchári a cukrári z celej Európy na “ Európskom Grand Prix 2025 / Global Chefs Challenge“ – európske regionálne semifinále Podujatie sa konalo počas Medzinárodného veľtrhu „Beer&Food Attraction“ na

Brány úspešného 31. ročníka Medzinárodného veľtrhu DANUBIUS GASTRO 2025 sa zavreli
Počas troch dní od 30. januára do 01. februára 2025 , bolo Výstavisko Incheba EXPO Bratislava , dejiskom stretnutia domácich a zahraničných gastronómov, potravinárov a spoločnosti zaoberajúcich sa kuchynskou technológiou. Medzinárodný veľtrh gastronómie Danubius Gastro je najvýznamnejší gastronomický veľtrh na Slovensku,

Výsledky celoslovenského finálového kola súťaže Skills Slovakia junior GASTRO CUP v odbore cukrár 2024/2025
Súťažné zadanie predpísalo prípravu 8 ks tortových rezov Ø 18 – 20 cm. Torta musela obsahovať minimálne 4 vrstvy, kde základom musel byť pečený korpus podľa vlastného výberu. Torta mala obsahovať minimálne 3 chuťové zložky, na reze viditeľné vrstvy. Torta mala

Výsledky celoslovenského finálového kola súťaže Skills Slovakia v odbore kuchár 2024/2025
Súťažné tímy mali za úlohu , podľa vlastných originálnych receptúr , pripraviť 3 rovnaké porcie teplého alebo studeného predjedla 3 rovnaké porcie moderného inovatívneho teplého pokrmu s 2 prílohami a omáčkou Povinnou surovinou bol Zubáč veľkoústy a vedľajšou surovinou bola Smotana Elle Wire z produkcie spoločnosti

Slovenský zväz kuchárov a cukrárov opäť akreditoval hodnotiacich komisárov v odbore kuchár pre roky 2025 – 2029
Slovenský zväz kuchárov cukrárov menoval hodnotiacich komisárov pre odbor kuchár , pretože uznáva, že každý z nich dosiahol určitý stupeň uznania, profesionality, rešpektu a dôvery svojich kolegov. Lektorom odborného kurzu bol Bc. Marek

Spoločnosť Robot Coupe ponúka akciu pre odberateľov zo Slovenskej republiky – Krájač CL50
Krájač zeleniny model CL50 od spoločnosti Robot Coupe je najpredávanejším produktom vôbec. Z celej rady takmer 10-tich rôznych modelov krájačov, vyniká svojou použiteľnosťou pre širokú škálu zákazníkov. Jedným z tých,

Po prvý krát v histórii bude mať Slovensko svoje zastúpenie na svetovom finále elitnej kulinárskej súťaže Global Chefs Challenge
Počas troch dní od 16. do 18. februára 2025 v talianskom Rimini súťažili najtalentovanejší kuchári a cukrári z celej Európy na “ Európskom Grand Prix 2025 / Global Chefs Challenge“ – európske regionálne

Brány úspešného 31. ročníka Medzinárodného veľtrhu DANUBIUS GASTRO 2025 sa zavreli
Počas troch dní od 30. januára do 01. februára 2025 , bolo Výstavisko Incheba EXPO Bratislava , dejiskom stretnutia domácich a zahraničných gastronómov, potravinárov a spoločnosti zaoberajúcich sa kuchynskou technológiou. Medzinárodný

Výsledky celoslovenského finálového kola súťaže Skills Slovakia junior GASTRO CUP v odbore cukrár 2024/2025
Súťažné zadanie predpísalo prípravu 8 ks tortových rezov Ø 18 – 20 cm. Torta musela obsahovať minimálne 4 vrstvy, kde základom musel byť pečený korpus podľa vlastného výberu. Torta mala

Výsledky celoslovenského finálového kola súťaže Skills Slovakia v odbore kuchár 2024/2025
Súťažné tímy mali za úlohu , podľa vlastných originálnych receptúr , pripraviť 3 rovnaké porcie teplého alebo studeného predjedla 3 rovnaké porcie moderného inovatívneho teplého pokrmu s 2 prílohami a omáčkou Povinnou surovinou bol