Staňte sa členom SZKC a využívajte zľavy na nákup zariadení a špeciálne ponuky. Zobraziť výhody →
Jazyk:

Vážení priatelia,
brány Výstavného a kongresového centra Incheba a. s. Bratislava sa po roku opäť otvoria, aby privítali vystavovateľov i návštevníkov už 22. ročníka Medzinárodného veľtrhu gastronómie DANUBIUS GASTRO 2015, ktorý sa bude konať v dňoch 29. januára 2015 – 1. februára 2015.
Na tomto významnom veľtrhu SZKC opäť pripravuje svoju expozíciu. A tak ako ste už z minulosti zvyknutí, pripravujeme aj súťaže kuchárov, cukrárov, carvingistov.
Pozývame Vás preto do aktívnej účasti na týchto súťažiach. Príďte si zmerať sily a vychutnať atmosféru súťaží, súťažného napätia, ale aj atmosféru radosti.

Slovenský zväz kuchárov a cukrárov v spolupráci s partnermi a sponzorskými organizáciami a pod záštitou pána Miroslava Kubeca – WACS Continental Director Central Europe a pána Branislava Križana, prezidenta SZKC vyhlasuje:

16. ročník súťažnej výstavy „Poézia v gastronómii 2015“
a 7. ročník „Danubius Gastro Cup 2015“ – súťaž na živo

Súťaže sa budú konať v nasledovných kategóriách:
– kuchár senior
– kuchár junior
– cukrár senior
– cukrár junior
– zvláštna kategória: Artistika

Opäť sa teda bude súťažiť v kategórii súťažný výstavný stôl „Poézia v gastronómii“ ale aj v súťaži GASTRO CUP – naživo, v ktorej si aj tento rok zasúťažia aj cukrári.

[symple_box color=“yellow“ text_align=“left“ width=“100%“ float=“none“]Časový harmonogram súťaží bol stanovený nasledovne:

Súťažná výstava „Poézia v gastronómii“
Od 30. januára 2015 od 10:00 – do 01.02.2015 do 17:00

Súťaže naživo:
29. januára 2015 od 09:00 – 17:00 – kuchári juniori
30. januára 2015 od 09:00 – 17:00 – cukrári juniori aj seniori
31. januára 2015 od 09:00 – 17:00 – kuchári seniori

Vyhlásenie výsledkov sa bude konať 01. februára 2015 o 15:00.[/symple_box]

Podmienky účasti sú podrobne uvedené v prílohách na stiahnutie. Stačí len vyplniť prihlášku do príslušnej kategórie a odoslať ju na adresu Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, Rybné nám. 1, PSČ 811 02 Bratislava, prípadne e-mailom na: szkc@szkc.sk

V prípade akýchkoľvek otázok neváhajte a kontaktujte nás buď na vyššie uvedenú e-mailovú adresu, alebo na mobil. tel. číslo +421 903 217 212.

Tešíme sa na stretnutie s vami!

[symple_box color=“yellow“ text_align=“left“ width=“100%“ float=“none“]
Podmienky súťaže na stiahnutie:
Podmienky GASTRO CUP 2015 nazivo
Podmienky POEZIA v GASTRONOMII 2015

Prihlášky na stiahnutie:
PRIHLASKA GASTRO CUP – cukrar 2015
PRIHLASKA GASTRO CUP – kuchar 2015
PRIHLASKA Poezia v gastronomii – carving 2015
PRIHLASKA Poezia v gastronomii – cukrar 2015
PRIHLASKA Poezia v gastronomii – kuchar 2015[/symple_box]

Facebook
WhatsApp
Email
Print